štvrtok 20. júla 2017

Hradečtí futbalisti nastúpia v Poľsku proti Legnici, už bez Litovčanov

V stredu prichádza prvý z troch posledných nesúťažných, v príprave hradeckého tíme jediná, ktorá prinesie medzinárodnú konfrontáciu. Hradec k nej vyrazí do susedného Poľska, v Legnici bude jeho súperom domáci tím, takisto druholigový.

"Ešte riešime, kto v kádri zostane, všetci to asi nebudú," uviedol po minulom zápase hradeckého mužstva, ktoré sa odohralo v sobotu v Hořicích, kouč Pilný.Hradec v ňom bet 365 svojho druholigového rivala Varnsdorf porazil vysoko 4: bet365 bonus 0 a pripísal si do štatistík jasne najvyššej letnej výhru.

"Je to síce stále len príprava a bet365 súťaž je o niečom inom, ale taký výsledok by mal hráčov povzbudiť , "komentoval výkon a víťazstvo tímu Pilný," predviedli sme svetlé momenty, ale aj niektoré chyby. "

hořické zápas bol rozlučkovým pre litovského záložníka Mindaugas Grigaraviciuse.Dvadsaťdvaročný ľavonohý futbalista síce podľa pilného ukázal dobré momenty predovšetkým v hre dopredu, ale celkovo nepresvedčil o tom, že je lepší ako súčasný hráči hradeckého kádra. "Videli sme rezervy pri hre dozadu," uviedol Pilný.

Do Legnice by nemal vyraziť ani brankár Jiří Lindr, na ktorého návrat do tímu naopak Hradečtí tréneri netrpezlivo čakajú. Po nedávnom odchode Tomáša Koubka do Liberca, kam sa vydal na hosťovanie bezprostredne po svojom prestupe do pražskej Sparty, by mal Lindr byť v hradeckej bránke jednotkou.

Po zranení kolena, kvôli ktorému vynechal celú minulú sezónu, Lindr však na bet365 mobil prvý štart v zápase stále čaká.V Hořicích už s tímom bol a cez prestávku sa rozcvičoval, ale do bránky nenastúpil, teraz to bude rovnaké. "Trénuje naplno, chytať by mal prvýkrát proti Čáslavi," uviedol tréner Pilný.

Sobotný zápasu s treťoligovej Čáslavi, ktoré sa bude hrať vo Lhote pod Libčany, bude trochu zvláštne predsezónne generálkou. Bude sa hrať týždeň pred prvým súťažným zápasom, ktorým bude duel v Pohári FAČR, ale po ňom bude nasledujúci víkend opäť nasledovať len príprava, a to na ihrisku aj treťoligovej Chrudimi. Dôvodom je voľný žreb Hradca v úvodnom kole 2. ligy.

Posledný júlový víkend čaká Hradec v pohári lepší z dvojice Trutnov - Jaroměř, o týždeň neskôr príprava s Chrudim a až 8.augusta zápasom na ihrisku Táborska vstup do ligy.

Stredajší prípravný zápas Hradca za čne v Legnici v 18 hodín.


bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára