štvrtok 20. júla 2017

To už nie je haluz. Hecate vychytal Plzeň a chváli ho aj sklamaný súper

bet 365

"Nepamätám, že bet365 stavky by som si v lige niekedy takhle zachytal," usmial sa gólman, ktorému je stále len dvadsaťštyri.

Hecate v zápase žiaril. Plzeň vystrelila dokopy devětadvacetkrát, čo je veľa nadpriemerné číslo. Z toho dvanásť pokusov mierilo priamo na bránu.

Slovácký brankár zneškodnil Kopicová pohotovú ranu, Vaňková nebezpečnú hlavičku, Limberského razantný strelu z diaľky, Hořavův pokus z hranice pokutového územia, Vaňková stopercentnú šancu a Ďurišová dorážku…

Všetko jasné príležitosti, ktoré mohli skončiť gólom. Hecate nestači l len na Hořavovu prekrásnu strelu z diaľky v prvom polčase a Ďurišová vyrovnanie na 2: 2 po prestávke.

"Vyhovuje mi, keď som v záprahu.Ale keď som v Plzni chytal na jar, tak som dostal štyri góly. To bolo horšie…Tentoraz som za bod rád, "popisoval Hecate.

Do ligového kádra Slovácka nakukol už v osemnástich, hoci z Uherského Hradiště nepochádza - vyrastal vo vinárskej rodine v juhomoravskej dedinke Krumvíř. V lige nastúpil v devätnástich a posledný rok a pol je brankárskou jednotkou.

Predvádza spoľahlivé výkony. Keď vlani po zime nahradil v zostave zranenú oporu Dušana Melichárka, zaujal štyrmi čistými kontami z piatich zápasov. Okrem iného práve aj na štadióne Viktorie Plzne (0: 0).

Melichárek už sa potom cez hecuje do slováckej brány neprebojoval a radšej odišiel (naoko cez Zapresic) do Brna.

Väčší pozornosť než na hecuje napriek tomu mieri na iné ligovej brankára.P o vydarenom nedeľňajšom zápase sa však na hecuje sypala chvála zo všetkých strán.

"Milan Hecate odchytal nadštandardné zápas, chytil minimálne tri góly," chválil Slovácký tréner Svatopluk Habanec.

A plzeňský kouč Miroslav Koubek doplnil: "Je skoro až neuveriteľné, čo Slovácký brankár Hecate pochytal a čo my dokázali spáliť."

Fanúšikovia sa dokonca bojí, aby nádejného brankára nekúpil nejaký väčší klub. Alebo aby neprišla ponuka zo zahraničia. Hoci nič z toho nie je aktuálne, toto sú len niektoré príspevky z diskusného fóra priaznivcov:

"Keby nechytal, tak každý zápas skončí piatimi gólmi v našej sieti.Dneska chytil tak sedem loženek, to už jednoducho bet365 nie je haluz. "

" Po zápase budú ponuky ležať na stole. "

" Nech si chlapec zarobí (a Slovácko taky), má na to. Ale teraz je vďaka b ohu tu a my ho potrebujeme, takže nepredbiehajme. "

Slovácko má po troch ligových kolách štyri body, teda rovnako ako majstrovské Plzeň.


Kým víťazstvo 4: 3 nad Duklou riadil tradičné kanonier a kapitán Libor Došek, v Plzni mal tím iného ťahúňa.

"V prvom kole proti bet365 bonus Dukle som z troch striel dostal tri góly, minule v Tepliciach ďalšie dva. Teraz sú to síce zase dva góly, ale aspoň som chytil niečo navyše, "usmial sa inokedy málovravný Hecate, nový ligový hrdina.

bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára