štvrtok 13. apríla 2017

Jason Day bojuje o svetové No.1 poradí, kniežacia bonus pohára na Tour Championship

The Championship Tour hosťuje svetovej TOP30 golfistov v hotly-sporné finále na kalendári PGA Tour. Pohárik FedEx medzitým odmeňuje Unibet-Vyzdvihnúť svoj bonus najlepší umelec v PGA Tour v priebehu celej sezóny a po prosperujúce úpravou na pravidelnej sezóny deň bol pekne chystá vziať bonus statný výhercu, ktorý je dodávaný s pohár víťaza.

Ale po príchode na East Lake Golf Clubu v Atlante na vrchole sveta a celosezónne body závodu nasledujúce štyri víťazstvá vo svojich posledných šiestich štartov, on bojoval.Carding one-pod par úvodnom kole, Day opäť chyboval na druhý deň s one-over-71 v druhom kole nechali ho na i-par a deväť rán za súčasného vodcu, a FedEx Cup súper, Stenson.


bola to len druhá nad par úsilie od prvého dňa v jeho posledných 30 nábojov.Stenson, ktorý vyhral FedEx Cup v roku 2013 a ktorá je zaručená bonus znova, ak pôjde o vyhrať turnaj, strieľal 68 prejsť na deväť-under, tri jasné, jeho najbližší rival.

Bývalý No.1 Jordan Spieth, ktorý bude tiež nárok na bonus víťazstvom a kto môže opakovať prvé miesto na svete s víťazstvom a pomôcť odo dňa, urobil jeho pohyb s vznešenou 66 v náročných vlhkých podmienkach .

presťahoval sa na druhé miesto v šesť-under zatiaľ čo Angličan Paul Casey (70) je tretí výstrel ďalej back.Jason Day strašný triple bogey kladie Stenson v rámci Tour Championship Prečítajte si viac

< p> British Open víťaz Zach Johnson (70) sedí štvrtý, zatiaľ čo austrálsky Steven Bowditch pokračuje tak, aby zodpovedala s veľkými zbraňami po 69 nechala ho zviazaný s Rory McIlroy (71) pätinu na úrovni troch rokov.

ak Spieth vyhrá a Day je mimo päťke sa vráti do č.1.McIlroy môžu tiež opakovať prvú priečku keď vyhrá a Day je mimo top 15. V súčasnej dobe zviazané deviaty deň je pripravený vrátiť sa do honu na pohybujúce deň.

"Je to veľmi ťažké, ale existuje skóre sa mal vonku, a to najmä na prednej strane, kde môžete získať to ide, "povedal Day.

" Keď sa mi podarí zastreliť štyri alebo päť v budúcnosti a Stenson drží svoju pozíciu, potom sa môže stať čokoľvek nedeľa.

"Tieto diery prichádzajúce sú celkom ťažké a určité množstvo sa môže stať v týchto otvorov, ak si nie ste úplne ostré, takže plán bude pokúsiť sa dať nejaký tlak na chlapcov hore top".

Unibet-Čítajte viac

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára