utorok 11. apríla 2017

Worcestershire sa na scénu vo vlhkom roznetky proti Somerset

K dispozícii bolo len 22 prenosy z hry v nedeľu ako zostup-straší Somerset a Worcestershire dumal v pavilóne.


S množstvom viac dažďovej prognózy pondelok tento zápas speje ku mokrý remízou.

Tento výsledok by vyhovoval Somerset viac ako Worcestershire. Majú hru v ruke v priebehu ďalších troch tímov ohrozených s poklesom - Hampshire a Sussex je tiež v súboji. Somerset takisto vzali viac bonusových bodov z tejto hry, než Worcestershire, šesť ku jednej.

Nebolo hra až 3.30pm a potom to trvalo len hodinu.Ale v tom, že 14,4 overs Worcestershir e prešiel do útoku, tryskanie 91 beží bez ďalšieho úbytku.

Mali pokračovala 44 pre štyri osoby v odpovedi na Somerset je 565 pre päť vyhlásil s oboma Ross Whiteley a Ben Cox na osem , Ľavoruký Whiteley bola obzvlášť agresívne, pričom svoje skóre na 61, zatiaľ čo Cox bol na 39 rokov, keď vyšiel na čaj 135 pre štyri osoby.

bowling zo Somersete bola veľmi krotká, ale Whiteley jazda bola ohromná , hoci to bolo vytiahol šesť off Lewis Gregory, ktorý ho priviedol jeho 50. Tam bol tiež 10 štvorky a čelil 68 dodávky.

keď vyšiel na čaj sa zhromaždilo viac temné mraky a niektoré z groundstaff myslel, že hra by mohla byť u konca pre daný deň.Bolo to skoro.

Ďalšie pokusy vrátiť bol frustrovaný zlom svetle a viac dažďa, až konečne v 6.10pm, vrátili sa po dobu ďalších 7,2 do ďalšieho obdobia, v ktorom doba Worcestershire pokročilé svoje skóre na 172 pre štyri osoby, s Whiteley na 78 a Cox na 52. Cox dosiahol svoj päťdesiat s príjemným štyroch cez poťahy off Lewis Gregory. Tam bolo deväť štyri a šesť a čelil 58 lôpt. Nedostali sme veľa v priebehu dňa, ale stavky na Betclic to, čo sme urobili všetci prišli z Worcestershire, pretože pridáva 128 na takmer beh loptu.

Betclic-Zobraziť viac

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára