pondelok 10. apríla 2017

Anderson Silva pozastavený jeden rok ako bizarné drog alibi nie je požití NAC

Anderson Silva tvrdí jeho priateľ z Thajska odporúča požitím číra kvapalina sídli v modrej fľaštičke, takže po dobu troch mesiacov, bývalý šampión UFC urobil.

Čo že zmes bola presne Silva nepovedal , ale uviedol v utorok vzal ju za sexuálne príslušenstvo - nie je medicínsky predpísané sexuálne problém - a prísada v modrej fľaštičke bola skutočne zakázaný anabolický steroid drostanolone. To je dôvod, prečo Silva ocitol čelí disciplinárnemu konaniu v prednej časti atletickej komisie Nevada

Dvakrát vlani v januári Silva sa nepodarilo antidopingových testov zavedené Nevada :. Je mimo súťaž skúšku 9. januára a fight- nočný odber vzoriek na 31 . januára.Sports Medicine Research & amp; Testing Laboratory, je Wada akreditované zariadenie, ukázalo, že okrem ďalších látok, ku ktorému Silva tiež pripustil, pričom exogénne steroid bol nájdený v jeho systéme.

Silva povedal, keby vedel, že potom, čo sa teraz vie, že by nešiel na modrej fľaštičky niekoľkokrát pred jeho piatimi guľatého rozhodnutie vyhrá nad Nick Diaz 31. januára - prvý zápas na 40-ročný Brazílčan od roku trpia zničujúce prestávky nohu 13 mesiacmi.Že neurobil nič, aby hojdať sa členmi Nevada atletické komisie, ktorí jednohlasne hlasovali pre zapnutie 34. víťazstvo Silvu do svojho prvého žiadnu súťaž, vynútiť 12mesačný odklad od dátumu Diaz záchvate, a pokutovať ho $ 360.000 z celkových $ 800,000 vyhlásené kabelky získal pre zobrazovanie a má ruku zdvihol.

Ak existuje niečo, čo má byť šokovaný, že je to, že Silva bol zrejme zabudol, že užívanie neoznačený sexuálne v ylepšenia stimulant z Thajska by mohlo viesť k zlým výsledkom, alebo že Nemala , t oznámi regulátory.Ale po dobu troch mesiacov po obdržaní modrú fľaštičku od Marcos Fernades, ktorého Silva identifikovaný ako ten, kto mu ho dal, bývalý No1 libra-pre-búšiť bojovník MMA zrejme nemal výčitky svedomia za použitie veci. Silva tvrdil, že požil, ako je požadované, a to aj po príchode na jeho sústredenie v Los Angeles na začiatku januára, a potom znovu po ceste do Las Vegas asi týždeň a pol pred stretnutím Diaz v Octagon.

"Pavúčí "povedal, že nikdy nepremýšľal o možnosti, že by mohol byť brať niečo, čo bol zakázaný, čo ukazuje obrovské množstvo dôvery v Fernades, dlhoročný priateľ jedného zo svojich trénerov.Členmi komisie Nevada išla po Silva nekonzistencie a "mäkké svedectvo", ktorý bol zmätený neadekvátne portugalčina anglický preklad. Skutočnosť, že ďalšie dva UFC-pričlenenej bojovníci z jeho t ábora, Čierny dom MMA, pozitívne testovaný na drostanolone v lete 2014 nebolo spomenuté. Rovnako ako Kevin Casey a Brian Ortega, Silva nepriznal látku, ktorá by vyvolať pozitívny test na drostanolone na Nevada liekových foriem.

Pred touto skúseností Silva vyhlasoval, že on bol vždy nadchádzajúce, ešte v rozpakoch poskytovať ako intímne nazretie do jeho osobného života, sa rozhodol proti hovoriť čokoľvek.Nedostatok zverejnenie nikdy šiel cez dobre s regulátormi, ktorí sa opakovane zaoberal bojovníkmi, ktoré nevedú provízie lekárom informovaní o tom, čo používate. Pozitívnom teste na zakázané látky iba nároku neskôr doplnky boli nejako pokazené je dobre nosí klišé. Týmto spôsobom Silva rozpaky je úplne normálne

V nadväznosti kariéru označený neuveriteľných momentov. - síce počas éry v zmiešaných bojových umení, ktorá bola v najlepšom prípade nedostatočne regulovaný, keď to prišlo k výkonu zvýšenie užívania drog - Silva sa ukázalo byť len jeden z chalanov.Od obrích mien, ktorí z veľkej peniaze s konkurenciou nehodný ich vlastné stránky Wikipédie, porucha droga Silva by mohla veľmi dobre byť výkričník pre toto skazené éry.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára