sobota 15. apríla 2017

Dan Biggar pochádza Osprey po spustení Clermont Auvergne zavrieť

Dan Biggar chválený Osprey statočnosť potom, čo región Welsh zobral dva cenné bonusové body napriek tomu, že stratí 34-29 na Clermont Auvergne. Francúzsky tím sa teraz vyhral 18 po sebe idúcich európskych hier na Stade Marcel Michelin. David Strettle bol hrdina, strelenie dvoch brilantné pokusov, s centrami Aurélien Rougerie a Wesley Fofana tiež Bet365-Otvorte si účet stále na druhom konci linky.

Clermont fly-polovica Camille Lopez kopol 10 bodov, zatiaľ čo Morgan Parra pridal dve konverzie.Ale Morské orly, ktorí mali iba jednu výhru a remízu ukázať zo svojich predošlých 17 zápasy vonku v tejto súťaži, dvakrát sa uzdravil z 17 -bodové rozpätie streliť štyri pokusy, prostredníctvom ktorých Justin Tipuric, Eli Walker, Sam Parry a Tom Habberfield a nakoniec prehral s náskokom menej ako sedem zvýšiť nádeje na prvú štvrtinu konečnej podobe už od 2010.Exeter späť na trať ako Olly Woodburn v žiari víťazstvo nad Bordeaux-Begles čítajte viac

Morské orly, ktorí vyhrali len jeden z ich 14 hier vo Francúzsku sa podarilo získať počas troch bodov Clermont na jednom mieste po Tupuric to pokus, ale Strettle ukončil svoje nádeje na slávnom comeback víťazstvo.Bývalý hráč Saracens vyskočil voľnú loptičku a prešiel pod stĺpmi predtým, ako Fofana zhromaždil presný pretek na štvrtý pokus Clermont. "Myslel som si, že sme tam odviedli obrovské množstvo odvahy," povedal Wales fly-half Biggar, ktorý kopal tri konverzie a trest ako jeho strana držala na prvom mieste v tabuľke Pool Two. "Vedeli sme, že prichádzame tu, že to nebude stačiť len hrať Tresty a ciele poklesu. Museli sme byť pozitívni, museli sme byť dosť istý, aby sme sa hrali a snažili sa ich pod tlakom. Robili sme to, ale stáli sme vysoko na konci prvej polovice a mohli by sme ľahko nechať veci odísť tam.

"Ale vedeli sme, že musíme hrať našu hru a náhodou našu ruku.Ak je skončilo s nami stráca o 40 bodov, teda aspoň by sme vedieť, že sme dali to skúsiť.

"Podarilo sa nám získať správnu rovnováhu a vzal naše šance dobre.Mohli sme klesli naše hlavy a je to obrovský dôkazom nášmu duchu, že sme dokončili tieto šance na konci.

"Ak chcete odísť z jednej z najťažších miest na hranie v Európe s dvoma bodmi ako víťazstvo pre nás, naozaj. "

Clermont musel čakať na ich kampaň dostať pod spôsobom ako ich otvorenie zápas proti Bordeaux-Bègles bola odložená v dôsledku teroristických útokov v Paríži, ale ich tréner, Franck Azema, bol spokojný so svojím štartom.

"Zaiste existujú veci, aby sme mohli pracovať ďalej, ale win bonus-point je perfektný spôsob, ako pre nás, kto túto kampaň a získali sme niekoľko dobrých pokusov, "povedal Azema. "Boli by sme radšej nemal nechať získať dva body v závere, ale teraz môžeme pozerať na dvoch dôležitých zápasoch proti Exeter budúci mesiac."

Nakaitaci (Vulivuli 72); Lopez (James 58), Parra (Radosavljevic 76); Domingo (Chaume 62), Kayser (Van der Westhuizen 76), Zirakashvili (Kötz 62), Cudmore, Vahaamahina (Van der Merwe 54), chúli, Lapandry (Kolelishvili 68), Lee.


Bet365 poker bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára