pondelok 17. apríla 2017

Mick Fanning do semifinále svetového surfovať titulu snahe po brat Petr smrti

Mick Fanning urobil semifinále súťaže Pipe Masters na Havaji, keď porazil Kellyho Slatera len deň, čo sa dozvedel o smrti jeho najstaršieho brata.

On bojuje o to, aby získal svoj štvrtý surfovací svet Korunu po porážke Slater s skóre 9,50 až 6,17.Ten bude teraz čeliť Gabriel Medina v prvom semifinále.

Fanning získal svoje tretie a štvrté kolo ohrieva v období-končiť Pipe Masters súťaže vo štvrtok ráno (AEDT) len niekoľko hodín potom, čo bolo povedané o smrť svojho brata Petra, 43, na Gold Coast.

Peter zomrel cez noc v spánku, podľa reports.Mick Fanning pomáha záchrannej surfer z blízkej tragédie pri potrubí na Havaji Prečítajte si viac

Po postupuje priamo do štvrťfinále vyhral svoj štvrtý-round teplo proti Kelly Slater a John John Florence, jasne emocionálne Fanning bojovala so slzami na konci rozhovoru.

"Je to už obrovský deň, "povedal. "Len mám nejaké osobné veci deje doma.Je to trochu ťažké o tom hovoriť práve teraz.Okno pre súťaž je otvorené ďalšie štyri dni.

Fanning, ktorý má 22 titulov svetových turnajov na svoje meno počas profesionálnej kariéry trvajúci 13 rokov, bol predtým korunovaný majster sveta v rokoch 2007, 2009 a 2013.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára